Tuinvormgeving

Wat is er mooier dan een tuin te hebben waarin u alle seizoen beleeft, ongeacht de stijl of sfeer. Of u nu kiest voor een tuin met strakke lijnen en beplanting in al zijn eenvoud of een weelderige tuin. De beplanting zorgt telkens voor een ander beeld. Een tuin met in het voorjaar de vroege bloeiers en bollen, de vele bloemen in de zomer die vlinders en bijeen aantrekken, de prachtige herfstteinten in het najaar en waar in de winter de overgebleven planten zorgen voor schitterende wintersilhouetten. Een professioneel ontwerp en goed gekozen beplanting is hierbij essentieel en verdient zichzelf écht terug. 

Tuinontwerp
Om ervoor te zorgen dat uw tuin aangelegd wordt op een manier die aansluit bij uw persoonlijke wensen en stijl is een doordacht plan of tekening onmisbaar. Ik maak voor u een ontwerp waarin uw wensen op een vakkundige manier worden verwerkt. 

Uw persoonlijke wensen en stijl staan hierbij voorop waarbij ik rekening houd met de grondsoort en de ligging van de tuin. Ik streef er altijd naar om uw tuin een verlengstuk te laten zijn van uw woning. Daarnaast laat ik uw tuin, daar waar mogelijk, een eenheid vormen met de omgeving.

Overige onderdelen waar ik rekening mee houd in het ontwerp:
- tijdsbesteding wat betreft onderhoud
- verhouding tussen verharding en beplanting
- materiaalkeuze
- verlichting voor verlenging van uw tuinplezier
- inrichtingselementen zoals meubilair en bloembakken

Middels het portfolio krijgt u een impressie van de gerealiseerde tuinen. 

Beplantingsplan
Zijn de lijnen van uw tuin al aanwezig en moet de beplanting nog ingevuld worden of moeten de borders gerenoveerd worden? Dan beantwoordt een beplantingsplan de vraag welke planten er waar in de tuin komen. Hiermee voorkomt u ook een investering in verkeerde beplanting voor uw tuin. Bij het maken van een beplantingsplan houd ik rekening met de volgende punten;
- bloeiperiode van planten 
- kleurenschema
- ligging van de tuin
- grondsoort
- persoonlijke wensen

Middels het portfolio krijgt u een impressie van de beplantingsplannen.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram